Pitäisi varmaan kirjoitella tänne useammin, aika vaan tuntuu katoavan jonnekin. Sitä huomaa päivän olevan illassa ja monta asiaa jäänyt hoitamatta.

Viime lauantaina kävin tyhjentämässä lastentarvikekirpputori Nukkekodissa olleen myyntipöydän. Kauppa kävi huonosti useamman viikon jaksolla. Tähän varmaan vaikutti osaltaan siihen keskelle osunut Joulu ja alet kaupoissa. Voi myös olla syynä se, että pöytä oli kaverin kanssa yhteinen ja meidän lapset on kovin eri ikäisiä, joten pöydän yleisilme oli sellaista sillisalaattia.

Samaisena päivänä tein vaihtokauppaa koiranruoasta. Tunsin kauppakumppanin entuudestaan ja tiesin, että hän ja auto ovat toivoton yhdistelmä kaupungissa. Niinpä jo ennalta pyysin häntä sanomaan paikan minkä hän varmasti tietää täällä. Kas kävi sitten niin, että hän ajoi ohi rampista ja eksyi kuitenkin. Löysin hänet sitten jonkin matkan päästä yhdeltä huoltoasemalta. Vaihto sujui mukavasti, mutta vannoin itselleni että ei enää koskaan treffejä kaupunkiin tämän ihmisen kanssa.